Fogászati röntgen, panoráma röntgen

Fogászatunkon a személyre szabott kezelési terv összeállításának egyik legfontosabb eleme az alapos diagnosztikai vizsgálat. A körültekintő vizsgálat a látható felületek vizsgálatán túl a fogazat röntgenképének megtekintését is magába foglalja. A korszerű panoráma röntgen segítségével fontos információt kapunk az Ön csontozatáról, a szabad szemmel nem látható, íny alatti elváltozásokról, idegek elhelyezkedéséről, az esetleges gócokról. A fogröntgen segítségével olyan kezdődő fogászati betegségek is kimutathatóak, amelyek egyszerű szájüregi vizsgálattal még nem láthatóak.

A panoráma röntgen további hasznos információt, segítséget nyújt a fogpótlások megtervezésénél is, hogy minden esetben az Ön számára legmegfelelőbb legyen.

Intraoralis röntgen:

Az intraoralis röntgen célirányosan csak a kezelendő fogat diagnosztizálja a digitális technika segítségével. Erre nagy szükség lehet a különböző fogászati beavatkozások alkalmával. A gócok, problémás területek nagyobb felbontású, alaposabb fogászati vizsgálatát teszi lehetővé.

Fogászati rendelőnkben található modern berendezéseink nagy segítséget nyújtanak a fogászati kezelések elvégzésében, a fog legprecízebb ellátásának érdekében. Röntgen felvételeit (panoráma, intraoralis) helyben el tudjuk készíteni.

Digitális röntgen berendezéseink minimális sugárterhelést jelentenek az Ön számára. Természetesen röntgen felvételeit akkor is szívesen elkészítjük, ha Ön a kezelésekre nem minket választott. Ebben az esetben a fogászati röntgenképet e-mail útján, vagy CD- re mentve tudjuk átadni.