Fogfehérítés

Hódítson Ön is mosolyával!zoom fogfeherites

Fogászatunkon kezelt Pácienseink közötti felmérés alapján, megtapasztaltuk, hogy sokukat zavarja fogaik elszíneződése. Mostanáig, a rendelőben dolgozó fogszakorvosaink az otthoni fehérítő rendszert ajánlották, melyet Pácienseink közül sokan,  a fehérítés időtartamának hosszúsága miatt nem kedveltek.

A  teljes körű szolgáltatás mellet, Pácienseink igényinek megfelelően, mára elérhetővé vált rendelőnkben, a világon mindenhol elfogadott rendelői  Zoom lámpás fogfehérítési rendszer.

Philips  ZOOM  6 % Új EU Konform formula Professzionális Fogfehérítő

Tapasztalataink alapján, megbizonyosodtunk arról, hogy a mai követelményeknek megfelelően van kialakítva. Biztonsággal tudjuk ajánlani!

Biztonságos-e a fogfehérítés?

A fogorvos által ellenőrzött, professzionális fogfehérítés, karbamid, vagy hidrogén peroxid hatóanyaggal,  teljesen biztonságos beavatkozás a fogakra és az ínyszövetre egyaránt.  Képes a fog külső és belső rétegeiben képződött elszíneződéseket eltávolítani.

A ZOOM lámpás fogfehérítő rendszer az egyetlen, mellyel garantálni tudjuk, hogy 1,5 óra alatt, intenzíven, a fogakra teljesen ártalmatlan látványos módon, akár 8 árnyalattal világosabb  fehéredés érhető el.  Jelenleg a piacon lévő fogfehérítő rendszerek közül a leghatékonyabb.

Fogak elszíneződésének legfőbb okai:

  • Erős festékanyag tartalmú ételek fogyasztása (kávé, kóla, vörös bor, cigaretta)
  • Néhány gyógyszer,  klórhexidin szájöblögetők

Fehérítés feltétele rendelőnkben:

  • Elengedhetetlen, hogy a kezelő orvos átnézze a fogazatot, eltávolítsa a fogköveket és abban az   esetben kezdheti meg a fehérítést, ha a Páciensnek nincsenek lyukas fogai. 

Amennyiben szeretne fehérebb fogakat egyetlen kezeléssel, jelentkezzen rendelőnkben a 260-3988-as telefonszámon és kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra.